Aktuelt

Musikk gir Liv til Bangkok

Musikk gir Liv til Bangkok og Immanuel Music School mai 2018
Endelig fikk vi til en tur til våre venner i Bangkok igjen. 4 musikere jobbet ved Immanuel Music School i 8 dager. To musikere fra KSO (Armando og Kjell Åge) og to musikere som bor i Kristiansand (Noelia og Tone).

Musikk som verktøy til utvikling

Å drive med musikk og å spille et instrument er utviklende for alle mennesker. Både høyre og venstre del av hjernen stimuleres. Flere studier av organisert arbeid med musikk og orkestre har også dokumentert at barn utvikler en rekke verdifulle egenskaper i tillegg; bedre evne til annen læring, mestring, ansvarlighet og ikke minst selvrespekt.

Vinnere Julelotteri 2017

Vinneren av huskonsert med musikere fra Kristiansand Symfoniorkester og en pall med ved er Fundament Kommunikasjon. Gratulerer!!

Konsert i Kilden 25.august 2017

Fredag 25. august var det stor festkonsert i Kilden med gjester fra Bangkok, barn fra lørdagsskolen og Knuden, Sølvstrupene og musikere fra Kristiansand Symfoniorkester.

Besøk i Bangkok 2016

I slutten av september 2016 var 5 musikere fra KSO i Thailand for å jobbe ved en musikkskole i slummen midt i Bangkok.

Immanuel Music School

Immanuel Music School i Thailand ble startet av Solveig Meling Johannessen for ca 15 år siden. Den er for alle barn som bor i Klong Toey-området i Bangkok. Nå er det rundt 150 barn som får undervisning på fiolin, bratsj og cello.