Immanuel Music School

Immanuel Music School i Thailand ble startet av Solveig Meling Johannessen for ca 15 år siden. Den er for alle barn som bor i Klong Toey-området i Bangkok. Nå er det rundt 150 barn som får undervisning på fiolin, bratsj og cello.

Foreningen Musikk gir Liv støtter Immanuel Music School i Bangkok. Der får barn fra slummen gratis musikkundervisning på fiolin, bratsj, cello og kontrabass.

Målet med arbeidet i Immanuel Music School er ikke nødvendigvis at barna skal bli profesjonelle musikere, selv om noen av dem kan, men heller at de utvikler ferdigheter og selvtillit som gjør det mulig å nå større mål i livet. Musikkskolen tilbyr barna utvikling, trygghet og tilhørighet i et samfunn som ofte overser dem.

Musikkskolen i skyggen av Bangkoks motorvei ble startet av NMS-misjonærene Solveig Meling og Dag Johannessen i 2000. Flere hundre barn har gjennom årene fått undervisning i klassisk musikk, og flere av elevene har etter hvert fått spille med større orkestre eller har gått videre med studier og arbeid. Flere er hjelpelærere for de yngste barna på fritiden. Årene på musikkskolen ble avgjørende for selvrespekt og mestringserfaring på veien ut av slummen.

Skolen prøver å skaffe stipend til de eldste elevene så de kan ta høyere utdanning. Gjennom musikkskolen kan disse barna komme seg ut av slummen og få et bedre liv.

Ton var en av de første elevene og har klart å få seg en musikkutdannelse. Han er nå fulltid lærer ved Immanuel Music School. 

Vi ønsker å støtte musikkskolen faglig og økonomisk. 6000 kr i mnd gjør at 150 barn får undervisning og et sted å gå til.

Besøk Immanuel Music School på Facebook.